Cestitke
Cestitke
Cestitke

Poštovani korisnici,

Na svim šalterima BH Pošte možete naći prigodne čestitke po pristupačnim cijenama. Posebno ističemo nove čestitke za rođenje djeteta, kao najradosnijeg trenutka u životu, koje smo distribuirali u poštama u Kantonu Sarajevo po izuzetno povoljnim cijenama od 0.80 KM.
Slanjem čestitke pridružujete se veselju roditelja, ali i ostavljate lijepe želje i mislili kao uspomenu na taj veliki događaj. Kako smo svjesni da ponekad pisanje teksta iziskuje vrijeme i koncentraciju, u prevelikoj želji da to budu najiskrenije i najljepše riječi, donosimo vam nekoliko jednostavnih ideja i prijedloga kako bi vaša čestitka ostavila što ljepši dojam, te što prije stigla na adresu primaoca.

1. Dijete je osmijeh na licu svijeta. 2. Želim ti da kroz život hodaš stazama sreće. 3. Neka te prati sva sreća ovoga svijeta. 4. Djeca su zlatna zrnca pijeska na plaži života. 5. Čestitamo ponosnim roditeljima na preslatkoj prinovi u porodici. 6. Od danas više ništa nije kao prije jer nam srca jedno maleno sunce grije. 7. Najljepše želje maloj bebi.

Upotrijebite maštu i čestitkom obradujte osobe do kojih vam je stalo.