Krnjić3
Krnjić3
Krnjić3

Današnjim sastankom direktora Federalnog zavoda za PIO/MIO, Zijada Krnjića i generalnog direktora BH Pošte, Mirsada Mujića potvrđeno je da će dobra poslovna saradnja ove dvije institucije biti nastavljena i u narednom periodu, posebno u segmentu isplate penzija korisnicima koji svoje penzije primaju putem BH Pošte.

Direktori Krnjić i Mujić razgovarali su o radu i dosadašnjim aktivnostima za vrijeme vanrednog stanja izazvanog pandemijom COVID-19, te o pravovremenoj isplati penzija koja je najvažnija za korisnike. Uprkos okolnostima u kojima se svi nalazimo, zadovoljni su dosadašnjom saradnjom koja će se nastaviti i ubuduće, u jednoj poslovnoj i prijateljskoj atmosferi s obzirom da su obje institucije i dugogodišnji poslovni partneri. Zaključeno je da će zajedničkim trudom svi eventualni problemi rješavati na vrijeme kako bi korisnici bili što zadovoljniji.

Podsjećamo, BH Pošta svaki mjesec ulaže maksimalne napore da penzije budu isplaćene u najkraćim mogućim rokovima, te da penzioneri, ali i Federalni zavod za PIO/MIO budu zadovoljni našom uslugom.