Cashback2
Cashback2
Cashback2

BH Pošta obavještava korisnike da svoje CashBack kartice mogu vrlo jednostavno potražiti i podići u svim poštanskim poslovnicama. Naime, distribuirano je 5.000 kobrendiranih kartica CashBack sa istim brojem registracijskih flajera. Kartice i njihova podjela su potpuno besplatne za korisnike usluga. Prilikom preuzimanja kartica potrebno je popuniti registracijski flajer i isti predati na šalteru pošte.

Korisnici koji preuzmu kobrendirane CashBack kartice postaju članovi CashBack World kupovne zajednice i ostvaruje sljedeće pogodnosti:
-do 5% povrata od iznosa kupovine kod svih partnerskih firmi
-iznos se isplaćuje na bankovni račun korisnika
-isplata ide nakon sakupljenih 10 KM.

Prilikom kupovine na lokacijama koje su u CashBack World sistemu (preko 600 partnerskih firmi u BiH) potrebno je da korisnik prilikom plaćanja pokaže svoju kobrendiranu CashBack karticu radi evidentiranja ostvarene kupovine. U sistemu CashBack su firme koje prodaju robu i pružaju usluge iz različitih djelatnosti: auto oprema i dijelovi, trgovine građevinskim materijalom, trgovine računarske opreme, apoteke i poliklinike, benzinske pumpe, trgovine odjeće i obuće, sportske radnje, tržni centri, restorani, frizerski saloni, knjižare……

Detaljan popis svih partnerskih firmi sa njihovim lokacijama u BiH koje su u CashBack sistemu može se vidjeti na stranici www.cashbackworld.com/ba.

Kobrendiranu CashBack karticu moguće je koristiti i izvan BiH kod partnerskih firmi u 47 zemalja kao i za on-line kupovinu.