Olx1
Olx1
Olx2
Olx3
Olx4
Olx1 Olx2 Olx3 Olx4

Najveća kupoprodajna platforma u BiH, OLX.ba danas obilježava svoju 15. godišnjicu. Press-konferencija povodom jubileja održana je u sarajevskom klubu Špica, a predstavljeni su rezultati rada OLX.ba, te najavljeni brojni planovi za razvoj. Tokom press-konferencije prisutnima se obratio v.d. generalni direktor BH Pošte, Adis Šehić.

Sa više od 1.5 miliona realizovanih integrisanih dostava, više od 3.6 miliona registrovanih korisnika i 60 miliona oglasa, OLX.ba je postala nezaobilazna destinacija za trgovinu, pružajući korisnicima širok spektar mogućnosti za kupovinu i prodaju.

“OLX.ba je naš dugogodišnji i ozbiljan partner. Godišnje bilježimo 400 hiljada pošiljki koje dolaze sa ove platforme, što je izuzetan broj, te se nadamo rastu i u budućnosti”, kazao je generalni direktor BH Pošte, Adis Šehić.

Tokom press konferencije direktor Šehić uručio je direktoru sektora za razvoj OLX-a, Jasminu Mariću certifikat za elektronski potpis – PKI, uslugu s kojom će se BH Pošta uskoro predstaviti u javnosti, te je OLX-u poželio još puno godina uspješnog rada i uspješnih partnerskih ugovora.