Sajam Mostar 2
Sajam Mostar 2
Sajam Mostar 3
Sajam Mostar 1
Sajam Mostar 4
Sajam Mostar 2 Sajam Mostar 3 Sajam Mostar 1 Sajam Mostar 4

“JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo se i ove godine predstavlja na Međunarodnom sajmu privrede koji je danas otvoren u Mostaru. Ove godine zemlja partner sajma je Kina, a najavljeno je prisustvo više od 800 izlagača iz tridesetak zemalja.

BH Pošta će u svom izložbenom prostoru predstaviti svoje tradicionalne usluge, koje su u značajnoj mjeri modernizovane, kao i brojne nove usluge koje nudi korisnicima, fizičkim i privrednim subjektima. Posjetitelji će imai priliku nešto više saznati o našim uslugama BH PostExpress, PostPak, PostCash, te brojnim drugim uslugama koje nudimo korisnicima. Sve informacije o našim uslugama posjetitelji će dobiti od predstavnika BH Pošte na sajmu, kao i iz reklamnog materijala naše kompanije.

Danas su na našem štandu i članovi Uprave BH Pošte, izvršni direktor Sektora za poštanski promet, Neziran Đogo, direktor Sektora za razvoj i informacione sisteme, Nedim Matoruga i direktorica Sektora za ekonomsko-finansijske poslove, Jasmina Trgo.

Sajam će, između ostalog, biti iskorišten za razgovore, razmjenu iskustava i uspostavu bolje saradnje između privrednika.

Organizatori očekuju oko 50 hiljada ljudi, a u sklopu sajma biće organizovane i podsajamske manifestacije “Sajam turizma” i “Sajam knjige i izdavaštva”, kao i brojne konferencije, okrugli stolovi i radionice.

22. međunarodni sajam privrede u Mostaru otvorio je predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik.

Sajam će trajati do 13. aprila 2018. godine.

Posjetite štand BH Pošte!