Tesanj
Tesanj
Tesanj

BH Pošta i ove godine učestvuje na Međunarodnom sajmu privrede u Tešnju.
U svom izložbenom prostoru posjetiocima i poslovnim subjektima, učesnicima privredne manifestacije predstaviće svoje tradicionalne i nove usluge. Uz ostalo, posjetitelji Sajma imat će priliku da saznaju nešto više o našim novim uslugama poput BH PostExpress – brza pošta, čije su prednosti brz i siguran prijenos pošiljki u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, u najkraćim mogućim rokovima.

Sve dodatne informacije o uslugama BH Pošte moći će se dobiti direktno od predstavnika na Sajmu u Tešnju kao i iz reklamno-propagandnih materijala koji će biti podijeljeni posjetiteljima i poslovnim partnerima.
Podsjećamo, BH Pošta učestvovala je u aprilu i na Sajmu privrede u Mostaru. Učešćem na sajmovima, BH Pošta nastoji svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima približiti prednosti korištenja svih njenih usluga.

Međunarodni sajam privrede Tešanj 2018., 14. po redu, biće održan od 10. do 13. 05. 2018. godine, na lokalitetu Kraševo DC – Carina koji obuhvata više oko 12.000 m2. Kako su organizatori saopštili, očekuje se više od 200 izlagača iz naše zemlje i inostranstva.

Partneri ovogodišnjeg sajma su Privredna komora FBiH i Općina Tešanj.