2
2
1
3
2 1 3

Povodom osvajanja prvog mjesta u malom nogometu na revijalnom turniru 17. Poštarijade u Tesliću, danas je generalni direktor BH Pošte gosp. Mirsad Mujić primio pobjedničku ekipu naše kompanije.

Generalni direktor Mujić čestitao je nogometašima na velikoj pobjedi te im je poželio puno sreće u budućim takmičenjima. U ugodnoj atmosferi, nogometaši su prenijeli utiske sa poštarijade, koju su organizovale Pošte Srpske, a na kojoj su osim domaćina i predstavnika BH Pošte učestvovale još i sportske ekipe Hrvatske pošte Mostar i Pošte Srbije.

Osim zanimljivog sportskog nadmetanja, radničke igre obilježilo je i lijepo druženje poštanskih radnika iz regiona te su stvorena nova prijateljstva, što i jeste cilj ovakvih sportskih susreta.

U znak zahvalnosti za nesebičnu podršku, nogometaši BH Pošte su generalnom direktoru Mujiću poklonili dres sa svojim potpisima kao podsjetnik na ovu značajnu pobjedu.

Naši zlatni momci iz nogometne ekipe godinama unazad ostvaruju dobre rezultate u ovom sportu i sa svakom pobjedom obraduju svoje radne kolege u BH Pošti.