Slider Svjetlostkomerc
Slider Svjetlostkomerc
Slider Svjetlostkomerc

Na e-Shopu “JP BH POŠTA” d.o.o Sarajevo od 01.10.2020. godine korisnicima će biti dostupni artikli kompanije “Svjetlostkomerc” d.d. Sarajevo. Kompanija “Svjetlostkomerc” će koristeći se platformom e-Shopa BH Pošte, integrisane sa uslugom BH PostExpress, kupcima ponuditi odabrane artikle iz svog širokog asortimana, koji će im nakon online kupovine biti dostavljani na adrese.

Kupcima je na e-Shopu omogućena jednostavna kupovina, a firme koje se odluče koristiti e-Shop BH Pošte imaju mogućnost na jednostavan način postati dio velikog i važnog online tržišta, te brzo i bez komplikacija doći do postojećih i novih korisnika.

E-Shop servis BH Pošte izvrsna je usluga za kompanije koje nemaju razvijen vlastiti sistem web-trgovine i dostave, te je odlična prilika da se dođe do svakog korisnika širom BiH.

“Saradnja između BH Pošte i kompanije “Svjetlostkomerc” važna je za obje firme i njihova nastojanja da proširuju poslovanje, a sve u smislu da što više kupaca i korisnika, naročito iz udaljenijih područja, podjednako imaju dostupne proizvode i artikle i brzu dostavu. Pozivam firme i kompanije koje žele na brz i jednostavan način proširiti svoju djelatnost i ponudu na online platformu, da iskoriste mogućnosti eShopa BH Pošte i da nam ukažu povjerenje kao što su to uradile firme koje su već prepoznale da e-Shop BH Pošte nudi integrisanu uslugu koja proširuje listu kupaca i korisnika” – rekao je generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić.

„Svjetlostkomerc je kompanija koja kontinuirano radi na unapređenju poslovanja i širenju biznisa. Uzimajući iznad navedeno u obzir, već određeno vrijeme radimo na projektu online prodaje, te smo svakako svjesni potrebe za istom. Pojava pandemije Covid-19 zahtijevala je instant reakcije, te smo saradnju sa BH Poštom prepoznali kao najefikasnije rješenje u datom momentu. Imperativ kompanije Svjetlostkomerc je odgovoriti na sve zahtjeve kupaca, samim tim dati mogućnost svim kupcima širom Bosne i Hercegovine da vrše kupovinu i posjeduju asortiman koji nudimo. Kompanija Svjetlostkomerc, koja datira još od 1945. godine, kroz kanal maloprodaje danas posluje u 10 BH gradova, te nam je izrazita čast da će nakon realizovane saradnje sa BH Poštom svi kupci u Bosni i Hercegovini, neovisno o mjestu stanovanja, moći uživati u asortimanu koji nudi naša kompanija“– naglasio je direktor kompanije Svjetlostkomerc, Madžid Avdagić.

Sistem kupovine na e-Shopu BH Pošte prilagođen je tako da svakoj narudžbi prethodi par jednostavnih koraka, a uz brzu dostavu BHPostExpress-a, proizvodi se vrlo brzo nađu i na adresama kupaca.

Na web stranici https://eshop.posta.ba kupci mogu pronaći odabrane proizvode robnih marki i brendova s kojima smo ostvarili saradnju. Iz kompanije “Svjetlostkomerc” d.d. Sarajevo na eShopu BH Pošte biće predstavljeno do 100 artikala, sa mogućnošću mijenjanja broja i vrste artikala u ponudi. Cijena dostave je 6 KM, a maksimalna vrijednost online kupovine je 500 KM. Plaćanje se vrši gotovinom po preuzimanju narudžbe.
Posjetite https://eshop.posta.ba i iskoristite online ponudu firmi i njihovih proizvoda uz podršku BHPostExpress usluga.