Dm5
Dm5
Dm5

Odabrani dm proizvodi dostupni su na e-Shopu „JP BH Pošta“ d.o.o. Sarajevo kupcima u cijeloj BiH. Zahvaljujući saradnji dvije kompanije, korisnicima je omogućena online narudžba i dostava na kućnu adresu.

Uzimajući u obzir razvoj tržišta e-trgovine, „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo odlučilo je svim zainteresovanim kompanijama omogućiti da na jednostavan način postanu dio ovog veoma važnog tržišta te da brzo i bez komplikacija dođu do svojih postojećih i novih korisnika. Kroz poslovno rješenje za e-trgovinu „JP BH POŠTA“ d.o.o. Sarajevo nudi uslugu iznajmljivanja web servisa za online prodaju, integrisanu sa uslugom dostave proizvoda putem BH PostExpress.

Kompanija dm prepoznala je domaćeg i pouzdanog partnera u BH Pošti, te je došlo do saradnje od koje će najveću korist imati korisnici i kupci širom BiH, posebno oni koji zbog svoje udaljenosti nisu imali pristup raznim proizvodima.

“E-Shop servis BH Pošte izvrsna je usluga za kompanije koje nemaju razvijen vlastiti sistem web-trgovine. Odlična platforma za online prodaju, uz integrisanu uslugu dostave proizvoda putem BH PostExpress prilika su da dođemo do svakog korisnika širom BiH. dm je velika kompanija koja vodi računa o svojim kupcima, zato je ova saradnja veoma važna jer nudi nove mogućnosti korisnicima, a to je da na jednostavan način izvrše narudžbu proizvoda koje žele i da sve to u veoma kratkom roku dobiju na kućnu adresu. Takođe pozivam kompanije koje žele na brz i jednostavan način proširiti svoju djelatnost i ponudu na online platformu, da iskoriste mogućnosti eShopa BH Pošte i da nam ukažu povjerenje kao što je to dm uradio. Nadamo se da ćete prepoznati naša nastojanja da se kao najveći i najuspješniji javni poštanski operater u BiH, želimo uz tradicionalne, otvoriti i za moderne i nove tržišne kanale” – rekao je generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić.

Na web stranici https://eshop.posta.ba/ kupci mogu pronaći odabrane proizvode robnih marki i brendova s kojima smo ostvarili saradnju. Proizvodi iz dm-a se na našem eShopu predstavljaju u šest kategorija, a maksimalna vrijednost online kupovine je 500 KM. Plaćanje se vrši gotovinom po preuzimanju narudžbe. Trošak dostave za proizvode u vrijednosti do 70 KM je 5,90 KM i snosi ga kupac, dok je za narudžbu u vrijednosti većoj od 70 KM dostava besplatna. Osim dostave na kućnu adresu, postoji mogućnost preuzimanja narudžbe i u jednoj od odabranih 15 dm prodavnica širom Bosne i Hercegovine.

e-Shop BH Pošte jednostavan je za korištenje i omogućuje uvid u aktuelnu ponudu po asortimanima, uz stalno njihovo ažuriranje. Opis usluge i ponudu poslovnog rješenja možete naći na web stranici: https://www.posta.ba/e-trgovina/ . Usluga BH PostExpress – brza pošta već je prepoznata od strane korisnika kao najpouzdanija i najpristupačnija usluga brze pošte koja i dalje bilježi trend rasta.