Sajam Bihać (5)
Sajam Bihać (5)
Sajam Bihać (6)
Sajam Bihać (7)
Sajam Bihać (12)
Sajam Bihać (10)
Sajam Bihać (2)
Sajam Bihać (1)
Sajam Bihać (8)
Sajam Bihać (4)
Sajam Bihać (9)
Sajam Bihać (5) Sajam Bihać (6) Sajam Bihać (7) Sajam Bihać (12) Sajam Bihać (10) Sajam Bihać (2) Sajam Bihać (1) Sajam Bihać (8) Sajam Bihać (4) Sajam Bihać (9)

BH Pošta učestvuje na Međunarodnom sajmu ekologije – EKOBIS 2022, koji je danas zvanično otvoren u Bihaću. Više od 200 izlagača predstaviće svoje projekte i usluge iz oblasti ekologije, ekoturizma i ekološke industrije, što je dobra prilika da se razmijene iskustva i unaprijede poslovne saradnje.

BH Pošta je prva kompanija u BiH koja je intenzivno počela uvoditi hibridna i električna vozila u tehnološkom i dostavnom procesu. Ova vozila posebno su značajna u borbi za smanjenje štetnih čestica u zraku, ali i u povećanju efikasnosti i ostvarivanju uštede, jer BH Pošta u svom procesu rada koristi i raspolaže sa velikim brojem dostavnih i transportnih vozila. Namjera nam je i dalje voditi aktivnosti u oblasti modernizacije voznog parka u skladu sa evropskim i svjetskim trendovima, a čiji je dugoročni cilj i zaštita životne okoline.

Naše kolegice i kolege će u našem izložbenom prostoru predstaviti i ostale usluge koje nudimo korisnicima, fizičkim i privrednim subjektima. Posjetioci će imati priliku više saznati o uslugama BH PostExpress, PostPak, PostCash, te brojnim drugim uslugama koje svakodnevno nudimo na našim šalterima i u okviru dostavne i poštanske djelatnosti.

U sklopu ovogodišnjeg Sajma EKOBIS, 19. po redu, biće održani i 2. Međunarodni sajam turizma – EKOTOUR, te 2. Međunarodni sajam obrta.

Zadnji dan Sajma je nedjelja, 11.09.2022. godine.

Posjetite štand BH Pošte na Gradskoj otoci u Bihaću!