10.04.2
10.04.2 10.04.3 10.04.1

U Mostaru je danas otvoren 21. Međunarodni sajam privrede 2018. godine. Ovo je 21. po redu mostarski Sajam koji ove godine okuplja više od 800 izlagača iz Bosne i Hercegovine i još dvadesetak zemalja iz regije i svijeta. “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo, kao vodeći javni poštanski operater u našoj državi, učestvuje na ovom značajnom privrednom događaju na kojem će se predstaviti sa novim uslugama i servisima.

Sajam je otvorio Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije, koja je ovogodišnji partner Sajma. U okviru Sajma održat će se i dvije podsajamske manifestacije Sajam turizma i Sajam knjige i grafičke industrije, kao i brojne tematske konferencije, forumi i stručni skupovi.

BH Pošta će u svom izložbenom prostoru predstaviti svoje tradicionalne usluge, koje su u značajnoj mjeri modernizovane, kao i brojne nove usluge koje nudi korisnicima, fizičkim i privrednim subjektima. Ove godine na Sajmu učestvuju predstavnici sva tri javna poštanska operatera iz BiH kao i predstavnici poštanskih operatera iz regiona.

Sajam će svakako biti iskorišten za razgovore, razmjenu iskustava i uspostavu bolje saradnje domaćih poštanskih operatera i poštanskih uprava iz regiona. Uz navedeno, BH Pošta će najviše pažnje posvetiti predstavljanju usluge BH PostExpress- brza pošta koja bilježi sve bolje rezultate. Ovu uslugu karakteriše brz prijenos pošiljki između pravnih i fizičkih lica na području cijele BiH u najkraćim mogućim rokovima.

Posjetitelji Sajma imat će priliku da nešto više saznaju i o našim uslugama PostNet uputnica (brzi transfer novca unutar BiH), E- uputnica (brzi transfer novca u saradnji sa poštama Srbije, Crne Gore i Hrvatske), Moneygram i drugim uslugama BH Pošte.

Sve informacije o našim uslugama posjetitelji će dobiti od predstavnika BH Pošte na sajmu u Mostaru kao i iz reklamnog materijala naše kompanije.

Sajam će trajati do 14.aprila 2018. godine.