Ngfb2
Ngfb2
Ngfb2

Dragi građani Bosne i Hercegovine, poslovni partneri, radnici, dragi prijatelji,

Godina iza nas stavila nas je sve pred brojne privatne i poslovne izazove. Svakodnevno smo se borili sa očuvanjem zdravlja i radnih mjesta uslijed vanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa Covid-19. Neke smo bitke dobili, neke izgubili, ali nikada nismo odustali.

Naša kompanija nikada nije prestala sa radom. Posvećenost i požrtvovanost naših radnika moj su lični ponos, a uvjeti u kojima su svakodnevno obavljali radne zadatke kako bi, prije svega, ispoštovali naše korisnike, dokaz su snage i upornosti. Nerijetko nemogući uvjeti rada povremeno su nas onemogućavali da budemo brzi i ekspeditivni kao što smo to oduvijek bili. Ali, razumijevanje i podrška naših korisnika i građana dala nam je dovoljno snage da nastavimo sa ispostavom svakodnevnih usluga i zadržimo lidersku poziciju kao poštanski operater u našoj zemlji.

Svim građanima, radnicima, poslovnim partnerima i kolegama čiji su članovi porodice izgubili bitku uslijed pandemije želimo mir i strpljenje, a onima koji se i dalje bore sa ovom pošasti želimo brzo ozdravljenje.

U 2021. godini želim Vam zdravlje, mir i mnogo uspjeha na privatnom i poslovnom planu. Mi ćemo se kao kompanija i dalje truditi biti Vaš prvi izbor kad su poštanske usluge u pitanju, a unaprijeđenjem postojećih i puštanjem novih usluga u promet, ne sumnjam da ćemo i ostati Vaš prvi izbor.”