OLX 2
OLX 2
OLX 2

Posljednja studija zadovoljstva korisnika integrisane usluge brze dostave BH PostExpress na internet stranici OLX.ba, pokazala je visok stepen profesionalnosti koju BH Pošta pruža svojom uslugom BH PostExpress.

Zadovoljstvo kako kupaca tako i prodavaca ocijenjeno je ukupnom ocjenom 8, što je iznadprosječan rezultat kada je u pitanju usluga koja je tek počela da se razvija.

Studija koja je provedena na demografsko reprezentativnom uzorku od 5.000 ispitanika, na teritoriji cijele BiH, tokom perioda maj-juni ove godine, pokazala je da su OLX korisnici posebno zadovoljni cijenom i brzinom dostave.

Posljednje istraživanje o uslugama Brze pošte za korisnike OLX-a, provedeno je u svrhu poboljšanja kvaliteta ove usluge. Rezultati studije obavezuju BH Poštu da unaprijedi elemente usluge na koje su korisnici ukazali. Stoga će se u narednom periodu aktivno raditi na eliminisanju uočenih nedostaka, a sve s ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva korisnika usluge BH PostExpress.

S obzirom da BH Pošta želi biti prepoznata po kvalitetu i cijeni svojih usluga, i u narednom periodu koristit će studije, ankete i istraživanja u kojima će od korisnika dobijati povratne informacije o segmentima određenih usluga, a sve u svrhu otklanjanja bilo kakvih nedoumica u izboru najboljeg i najkvalitetnijeg dostavljača pošiljaka.

Podsjećamo, “JP BH POŠTA” d.o.o. Sarajevo i internet stranica OLX.ba proširili su svoju poslovnu saradnju Ugovorom iz oblasti integrisane usluge brze dostave unutar BiH, krajem septembra prošle godine. Prema ovom Ugovoru BH Pošta sa svojom uslugom BH PostExpress postala je partner za dostavljanje pošiljaka, koje naručene pomoću online platforme OLX.ba, putuju širom BiH.