Posjet

Danas je u Generalnoj direkciji BH Pošte održan sastanak ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata FBiH, Salke Bukvarevića, zastupnika u Federalnom parlamentu, Salke Zildžića i generalnog direktora BH Pošte, Mirsada Mujića.

Posjeta je rezultat dosadašnje dobre saradnje BH Pošte i Federalnih institucija, te nastojanja da se ta saradnja nastavi i u budućnosti.

Generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić, ministar Bukvarević i zastupnik Zildžić razgovarali su o radu i dosadašnjim aktivnostima za vrijeme vanrednog stanja izazvanog epidemijom Korona virusom, te njene refleksije na poštanski promet i uopšte na rad kompanija, institucija, ekonomije i privrede.

Zaključili su da se udruženim snagama domaćih kompanija i institucija i dobrim ekonomskim mjerama može prevladati situacija koja je zadesila ne samo BiH, nego cijeli svijet. Uprkos teškom ekonomskom periodu koji je ispred nas, prisutni su izrazili nadu da će kriza trajati što kraće, te da ćemo se vrlo brzo vratiti na pravac uspješnih poslovnih rezultata.