Pr Photo Bihac
Pr Photo Bihac
Pr Photo Bihac

BH Pošta, kao najveći javni poštanski operater u našoj državi, organizuje veliku ljetnu promociju svojih usluga u sedam gradova širom Bosne i Hercegovine. Promocije će biti organizovane na otvorenom, na atraktivnim gradskim lokacijama, s ciljem predstavljanja usluga za sve naše vjerne korisnike i one koji će to postati.

U direktnoj interakciji i druženju sa građanima, predstavit ćemo spoj tradicionalnih i modernih usluga na čijem smo unaprijeđenju vrijedno radili posljednjih godina, a posebno u vremenu pandemije, kao i novije usluge koje su vrlo brzo pronašle put do naših korisnika. Tu, prije svega, mislimo na BH PostExpress – najbolju, najbržu i najsigurniju isporuku pošiljki u određenim rokovima, kao i usluge poput PostCash, E- uputnice, PostPak…

Ljetna promocija usluga BH Pošte počinje 2. jula ispred SCC- a u Sarajevu, a dalje nastavlja u sljedećim gradovima: Zenica (9. juli), Tuzla (16. juli), Mostar (23. juli), Bugojno (30. juli), Goražde (6. avgust) i Bihać (13. avgust).

Za sve posjetitelje osigurali smo zanimljive poklone te obezbijedili i mogućnost učešća u velikoj nagradnoj igri putem Facebooka. Ovom prilikom pojašnjavamo pravila  nagradnih igara te pozivamo sve građane da nam se pridruže, posjete naš izložbeni prostor i podrže BH Poštu, kao jednu od uspješnijih domaćih kompanija.

Na promociji će svi posjetitelji imati mogućnost fotografisanja na prigodnom foto frejmu što je uslov za dobijanje nagrade na licu mjesta. U tom smislu, potrebno je odmah nakon fotografisanja lajkati stranicu BH Pošte na FB, te navedenu fotografiju objaviti na svom profilu i tagovati BH Poštu.

I to nije sve! Jer u mogućnosti su posjetitelji osvojiti i dodatne nagrade. Kako? U periodu od subote, odmah dan nakon promocije pa do četvrtka, mogu učestvovati u nagradnoj igri za izbor fotografije sa najviše lajkova. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je svoju fotografiju sa foto frejma BH Pošte poslati u inbox Facebook stranice BH Pošte sa imenom i prezimenom i gradom iz kojeg dolazite.

Nakon svih pristiglih fotografija, u subotu dan nakon promocije, na našoj Facebook stranici objavit ćemo galeriju sa svim slikama. Nagradna igra trajat će do četvrtka kada će se proglasiti pobjednik odnosno fotografija sa najviše lajkova iz grada u kojem se te sedmice promocija održala.

Ovaj princip za nagradne igre važit će za svih sedam gradova u kojima ćemo promovirati svoje usluge.

S obzirom na to da će promotivne aktivnosti naše kompanije biti održane u različitim gradovima, javnost ćemo svake sedmice detaljnije informisati o gradu i vremenu održavanja eventa.