2
2
9
8
7
6
5
4
3
2
2 9 8 7 6 5 4 3 2

U Gradskom muzeju Zenica održana je promocija poštanske marke Jubilej “50 godina Ragbi kluba Čelik Zenica”. U čast 50-godišnjeg rada i uspjeha RK Čelik, BH Pošta je izdala poštansku marku, te je time dala svoj doprinos u obilježavanju ovog velikog jubileja.

Direktor Službe marketinga BH Pošte, Edis Đerzić obratio se prisutnima uz riječi podrške radu ovog kluba uz isticanje činjenice da BH Pošta uvijek nastoji podržati projekte koji imaju za cilj biti dobar primjer drugima, koji okupljaju mlade, koji potiču zdrav život, znanje i rad, koji su od velikog značaja za društvo.

U ime Ragbi kluba Čelik obratio se Mirza Oruč koji se zahvalio BH Pošti na razumijevanju i podršci, te je izrazio nadu da će dobra saradnja naše kompanije i ovog kluba biti nastavljena i ubuduće.

Poštansku marku koju smo izdali u povodu 50 godina Ragbi kluba Čelik iz Zenice izradile su Anida Letić-Sikirić i naša dizajnerka Sunita Hamzić. Odštampana je u 10.000 primjeraka i ostaće kao podsjetnik na najtrofejniji ragbi klub u historiji naše zemlje.